Kwaliteitslabels

Onze erkenningen en kwaliteitslabels

DRONEXPERIENCE VAN HET EUROPEES SOCIAAL FONDS (ESF)

ESF heeft de beslissing genomen om Noordzee Drones, in samenwerking met enkele partners, te subsidiëren voor het project “Opleidingen van de toekomst” binnen het thema drones. Concreet zullen er 5 hands-on opleidingen gecreëerd worden om de arbeidsmarkt te versterken.

Combilogo_bleke achtergrond

HERSTEL- EN VEERKRACHTFACILITEIT VAN DE EUROPESE UNIE (RRF)​

De Vlaamse Regering heeft de beslissing genomen dat 65 projecten in kader van de oproep E-leren mogen starten. Het projectvoorstel van Noordzee Drones werd positief beoordeeld en is dus een RRF-gefinancierd project.

rrf_combilogo_bleke_achtergrond_gefinancierd_eu-1

RECOGNIZED ENTITY BEL-ORE-00002 & DESIGNATED ENTITY BE.DESENT.002​

Noordzee Drones is Vlaanderens eerste erkende drone opleidingscentrum onder de nieuwe Europese wetgeving. DGLV (Belgische luchtvaartautoriteiten) gaf Noordzee Drones als eerste in Vlaanderen het vertrouwen om drone piloten op te leiden én te certificeren. Hierdoor worden wij erkend om les te geven, alsook theorie- en praktijkproeven af te nemen van drone piloten die vluchten willen uitvoeren met een verhoogd risico.

Meer informatie

EASA-LOGO-p6qt57c7v4wlfdpjzsa6d6iufqzgt97k33bvri6lfk

QFOR​

Begin 2021 behaalden we het Qfor-certificaat. Het Qfor-model is een kwaliteitsmodel, specifiek ontwikkeld voor organisatie actief in learning, consulting en competentieversterking. Een Qfor-certificatie biedt een maximale garantie op een kwaliteitsvolle dienstverlening van een professionele opleidingspartner.
Logo-Qfor-900px

OPLEIDINGSPREMIE VOOR PC336 (LANDMETER-EXPERTEN ...)

De opleidingspremie is bestemd voor werkgevers/ondernemingen van paritair comité 336 die een opleiding, die rechtstreeks verband houdt met de functie die men uitoefent, voor de werknemer of werkgever hebben betaald (Meer informatie).

Liberform logo

ISO-norm 23665:2021

Unmanned aircraft systems — Training for personnel involved in UAS operations

Ons opleidingscentrum is compliant aan alle ISO voorwaarden.

isokopie

WSE kwaliteitslabel en erkenning in de Vlaamse opleidingsdatabank

Hiermee voldoen we aan de kwaliteitsvoorwaarden (Meer informatie). Deze erkenning geeft ook recht op Vlaams opleidingsverlof en aanvaarden van opleidingscheques (OC) voor de PRO XL (Meer informatie).

 

20190522-logo-WSE-kwaliteitsregistratie-nieuws_c3w4k8

BRUGGE AWARDS

In 2023 werd Noordzee Drones gekozen als 1 van de 5 laureaten in de categorie Tech Scale-Up van de Brugge Awards (Meer informatie).

Bouwunie

Gebruik de erkenning van onze partner Bouwunie en geniet van de meest voordelige tussenkomst via het sectorfonds Constructiv.
Meer info op www.debouwleert.be of www.winteropleidingen.be

Gratis ONLINE drone infoavond

06/08/2024 van 19u30 tot 20u30

Interesse? Nog geen cursist?

  • Wat doen met een drone
  • Waar vliegen
  • Risico’s
  • Soorten opleidingen
  • Vragen over EU wetgeving
 

Meer info