Bijles op maat

Noordzee drones geeft ook opleidingen op maat. Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak? Wil je nog wat extra theorie- of praktijkles krijgen? Geen probleem, alles is mogelijk naar eigen wens.

Beschrijving

Onze service gaat verder dan het aanbieden van basis- en gespecialiseerde opleidingen.

  • Worstel je met specifieke theoretische opleidingsonderdelen?
  • Schiet het inoefenen van praktijkvaardigheden niet op?

Dan is bijles op maat dé oplossing. We maken een plan van aanpak op basis van jouw struikelblokken en gaan samen aan de slag. Succes gegarandeerd. Daarenboven hebben we ook ervaring met de opmaak van een privé-traject op maat van bedrijven of overheidsinstanties. Contacteer ons voor meer informatie!

contacteer ons

Heb je interesse in deze opleiding? Laat dan hieronder jouw gegevens na en we contacteren je om de mogelijkheden te bespreken.

subsidies & kortingen

KMO Dienstverlener

KMO’s die in aanmerking komen, kunnen tot 30% subsidie genieten via Agentschap Ondernemen. Bafa Noordzee Drones nummer: DV.O217213. Meer informatie.

Recognized Entity & Designated Entity

We zijn erkend door EASA en voldoen aan de directives en standards. Jaarlijks worden we geauditeerd om deze erkenning te controleren.

BEL-ORE-00002
BE.DESENT.002
Klik hier voor meer info

Kwaliteitsonderwijs

We scoren de hoogste graad van tevredenheid als geauditeerd KMO-dienstverlener, Qfor en WSE kwaliteitslabel. Een hoog slaagpercentage bij onze duizenden cursisten is dan ook het gevolg van de door onze hoog gestelde kwaliteitsnormen tijdens de opleidingen. Via de evaluatie-fiches krijgen we de hoogste tevredenheids-score.

Nazorg

De cursus is een zeer uitgebreide en complete cursus in alle facetten. We bereiden je voor op alle vakken die aan bod komen met de beste nazorg. Tevens zijn er proefexamens om je beter voor te bereiden.

Ervaren instructeurs

Alle opleidingen zijn ontwikkeld door een team van experten en gegeven door ervaren docenten/instructeurs met specialistische kennis. Onze instructeurs voldoen aan de 'teach & learning' normen en hebben jarenlange ervaring in de luchtvaartsector.

Gratis ONLINE drone infoavond

06/08/2024 van 19u30 tot 20u30

Interesse? Nog geen cursist?

  • Wat doen met een drone
  • Waar vliegen
  • Risico’s
  • Soorten opleidingen
  • Vragen over EU wetgeving

Meer info