SORA

€300,00

Mogelijkheden

Anytime online

Een vooropgenomen les, welke je op ieder moment kan bekijken van thuis uit.
300
  • Digitale cursus
  • 2u theorie van thuis uit

Taal

Nederlands

Tijdschema

Online is op eigen tempo

Theorie

LESOVERZICHT

INHOUD

  1. SORA Introductie (toepassingsgebieden, terminologie, structuur)
  2. SORA Process van A tot Z
  3. Praktische oefeningen

Docent

Dhr. Laurent Geeraerts, head of training Noordzee Drones en UAS-SORA Advanced-gecertificeerd door JAA (Joint Aviation Authorities).

kortingen

PAKKET SORA + EU wetgeving

Dit pakket combineert SORA en EU wetgeving. Dit levert een groot voordeel op in de prijs. Je combineert meteen de Specific Operations Risk Assessment en alles over de EU wetgeving om je beter te positioneren op de markt.

Recognized Entity & Designated Entity

We zijn erkend door EASA en voldoen aan de directives en standards. Jaarlijks worden we geauditeerd om deze erkenning te controleren.

BEL-ORE-00002
BE.DESENT.002
Klik hier voor meer info

Kwaliteitsonderwijs

We scoren de hoogste graad van tevredenheid als geauditeerd KMO-dienstverlener, Qfor en WSE kwaliteitslabel. Een hoog slaagpercentage bij onze duizenden cursisten is dan ook het gevolg van de door onze hoog gestelde kwaliteitsnormen tijdens de opleidingen. Via de evaluatie-fiches krijgen we de hoogste tevredenheids-score.

Nazorg

De cursus is een zeer uitgebreide en complete cursus in alle facetten. We bereiden je voor op alle vakken die aan bod komen met de beste nazorg. Tevens zijn er proefexamens om je beter voor te bereiden.

Ervaren instructeurs

Alle opleidingen zijn ontwikkeld door een team van experten en gegeven door ervaren docenten/instructeurs met specialistische kennis. Onze instructeurs voldoen aan de 'teach & learning' normen en hebben jarenlange ervaring in de luchtvaartsector.

Gratis ONLINE drone infoavond

06/08/2024 van 19u30 tot 20u30

Interesse? Nog geen cursist?

  • Wat doen met een drone
  • Waar vliegen
  • Risico’s
  • Soorten opleidingen
  • Vragen over EU wetgeving
 

Meer info